KUNDTJÄNST 0416 - 192 90

Vårt fastighetsbestånd växer och vi behöver förstärka vår organisation med ytterligare en fastighetstekniker.

Ett spännande och omväxlande arbete i nära kontakt med våra hyresgäster. Du arbetar självständigt och får stor frihet att lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Du kommer att vara stationerad i Skurup och till största del arbeta med våra fastigheter i Skurup samt Blentarp men det kommer även att innebära arbete på andra orter där företaget har fastigheter.

Vi önskar att du bor i Skurup eller någon av dess grannkommuner.

Som Fastighetsskötare ansvarar du för den dagliga driften och den inre skötseln av fastigheterna men det förekommer även yttre skötsel och snö/halkbekämpning kring våra fastigheter. Du hanterar kontakter med såväl entreprenörer som hyresgäster och kollegor. Arbeta med felavhjälpande underhåll och förebyggande arbete i fastigheterna genom rondering, mottagande och utförande av felanmälan. Inrapportera och följa upp statistik för energi- och vattenförbrukning. Utför visning av lägenheter och lokaler samt besiktningar av dessa.

Vi söker Dig som har tidigare erfarenhet som fastighetstekniker eller likvärdig utbildning, t ex Drift och fastighetstekniker utbildning.

Meriterande är vana att arbeta självständigt med fastighetsunderhåll inom bygg, VVS, styr eller el.

Välkommen med din skriftliga ansökan till:

LENY Fastighets AB, [email protected]

Kontaktperson för frågor m m: Peter Hansson, 0416-19324 eller mail [email protected]

Vi vill ha din ansökan senast 11 december