KUNDTJÄNST 0416 - 192 90

Vårt fastighetsbestånd växer och vi har även en trogen medarbetare som går i pension till våren så vi behöver förstärka vår organisation med en fastighetstekniker.

Det är ett spännande och omväxlande arbeta i nära kontakt med våra hyresgäster, vi förvaltar framförallt lägenheter men även lokaler.
Du arbetar självständigt och får stor frihet att lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete samtidigt som det finns möjlighet att få stöd från hela vår serviceorganisation.

Du kommer att vara stationerad i Sjöbo eller Ystad och till största del arbeta med våra fastigheter i Ystad men det kommer även att innebära arbete på andra orter där företaget har fastigheter.

Du hanterar kontakter med såväl entreprenörer som hyresgäster och kollegor.
Arbetar med felavhjälpande underhåll och förebyggande arbete i våra fastigheter tex driftsoptimering, servicearbeten, reparationer och underhållsarbete.
Inrapportera och följa upp statistik för energi- och vattenförbrukning. Kontroll av innemiljön i lägenheter, besiktning samt visning av lägenheter och lokaler i samband med omflyttning.
Som Fastighetstekniker ansvarar du för den dagliga driften av fastigheterna och den inre skötseln med det kan ibland även förekomma snö/halkbekämpning kring våra fastigheter.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Du är serviceinriktad och gillar att arbeta med människor. Det är meriterande om du har kunskaper om VVS, ventilationssystem, styr och övervakningssystem eller renoveringsarbete.
Du är ansvarsfull och trivs med att arbeta under frihet med ansvar, gillar problemlösning samt att du är väldigt serviceinriktad och arbetar för att hitta lösningar tillsammans med dina kollegor.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du är bosatt Sjöbo/Ystad området.

Övrigt:
Arbetstid vardagar 07:00-16:00
B körkort för manuellt växlad bil är ett krav för tjänsten.
Kontaktperson för frågor: Peter Svensson 072-704 44 00 eller peter.svensson@leny.se

Din ansökning skickar du till:
ansokan@leny.se
Bifoga personligt brev och CV
Vi vill ha din ansökan senast den 25/11 2022