KUNDTJÄNST 0416 - 192 90
Lediga lägenheter i Hörby - lägenhet, stad, byggnad

Lediga lägenheter i Hörby

Ser du efter lediga lägenheter i Hörby? LENY har en rad olika hyreslägenheter i Hörby. Denna fina tätorten ligger ungefär 35 km nordöst från Lund och 44 km sydväst om Kristianstad och passar bra för den som vill bo i hjärtat av Skåne. Vi är glada för att vi kan hjälpa folk att hyra välskötta hyreslägenheter i denna stad.

 

Om det finns några lediga lägenheter i nuläget, hittar du de på sidan ledigt just nu. Vi publicerar nya bostäder varje månad. Du kan registrera dig direkt, och bli notifierad när en lägenhet blir ledig i Hörby, enligt dina önskemål. Här kan du även visa intresse för att hyra förråd.

Lediga lägenheter i Hörby - hyra lägenhet, bostadshus, grönska
Lediga lägenheter i Hörby - hyra lägenhet, bostadshus
Lediga lägenheter i Hörby - hyra lägenhet, bostadshus, parkbänk
Lediga lägenheter i Hörby - hyra lägenhet, bostadshus, natur

Kort om Hörby

Hörby kommun ligger i hjärtat av Skåne och kan förutom våra lägenheter erbjuda en vacker och omväxlande natur och fina kulturmiljöer. Tätorten ligger i precis vid E22, samt flera andra centrala vägar i Skåne. Man kan nå stora delar av Skåne på endast en timmes bilfärd. Här finns det därför bra anslutningar till andra städer. Vill man resa lite längre bort finns både Skurup samt Kastrups flygplats inom rimligt avstånd, med internationella destinationer.

Idag har kommunen Hörby runt 16 000 invånare, varav 9 000 i tätorten. Här finns givetvis det mesta man behöver i vardagen, såsom butiker, bank, postombud, och vårdcentral. 

Om du söker efter lediga lägenheter i Hörby, rekommenderar vi att du registrerar dig, så håller vi dig uppdaterad. Glöm ej heller att hålla utkik på sidan ledigt just nu. Vi har även bostäder i närheten av Hörby och i resten av södra Skåne: Tomelilla, Skurup, Nybrostrand, Sjöbo, Veberöd, Ystad, Staffanstorp, Blentarp, och Vollsjö.

Våra lägenheter och bostäder i Hörby

Letar du efter lediga lägenheter i Hörby?

Om du letar efter lediga lägenheter i Hörby så borde du registrera dig idag, så kan du bli notifierad när det finns lediga lägenheter att visa. Du hittar inställingar på mina sidor.

På mina sidor kan du bland annat:

  • Skapa en sökande-profil med dina preferenser
  • Få tips på passande lägenheter
  • Göra intresseanmälningar
  • Se dina fakturor
  • Registrera service-ärenden
Lediga lägenheter i hörby, LENY, telefon, mina sidor