KUNDTJÄNST 0416 - 192 90
Lediga lägenheter, Skurup, byggnad, boende

Lediga lägenheter i Skurup

Ser du efter lediga lägenheter i Skurup? LENY har en rad olika hyreslägenheter i Skurup. Tätorten ligger i södra Skåne och utgör delar av Sveriges vackra sydkust. Vi hjälper dig gärna med att hyra en bostad i Skurup tätort.

 

Om det finns några lediga lägenheter i nuläget, hittar du de på sidan ledigt just nu. Vi publicerar nya bostäder varje månad. Du kan registrera dig direkt, och bli notifierad när en lägenhet blir ledig i Skurup, enligt dina önskemål. Här kan du även visa intresse för att hyra förråd.

Lediga lägenheter, Skurup
Lediga lägenheter, Skurup
Lediga lägenheter, Skurup
Lediga lägenheter i Hörby - hyra lägenhet, bostadshus, natur

Kort om Skurup

Skurup kommun ligger mellan Malmö och Österlen. Kommunen har ca 16 000 invånare och ligger inom 30 minuters avstånd till Malmö och Ystad med bil och tåg. Vid tätorten passerar både E65 och riksväg 102.

I Skurup finns stora möjligheter till friluftsliv, med bl.a. nära till stränder och en nationell cykelled. Om man funderar på att bosätta sig här finns det mesta man behöver i tätorten. Den ligger nära den vackra naturen samtidigt som det tar mindre än 20 minuter till Malmö flygplats från Skurup tätort.

Om du söker efter lediga lägenheter i Skurup, rekommenderar vi att du registrerar dig, så håller vi dig uppdaterad. Glöm ej heller att hålla utkik på sidan ledigt just nu. Vi har även bostäder i närheten av Skurup och i resten av södra Skåne: Tomelilla, Hörby, Nybrostrand, Sjöbo, Veberöd, Ystad, Staffanstorp, Blentarp, och Vollsjö.

Våra lägenheter och bostäder i Skurup

Letar du efter hyreslägenheter i Skurup?

Om du letar efter hyreslägenheter i Skurup så borde du registrera dig idag, så kan du bli notifierad när det finns bostäder att hyra. Du hittar inställingar på mina sidor.

På mina sidor kan du bland annat:

  • Skapa en sökande-profil med dina preferenser
  • Få tips på passande lägenheter
  • Göra intresseanmälningar
  • Se dina fakturor
  • Registrera service-ärenden
Lediga lägenheter i Skurup, LENY, telefon, mina sidor