KUNDTJÄNST 0416 - 192 90
Lägenhet i Staffanstorp, nybyggnation

Lediga lägenheter i Staffanstorp

Ser du efter lediga lägenheter i Staffanstorp? LENY har en rad olika hyreslägenheter i Staffanstorp. Denna fina tätorten ligger endast 12 minuters bilfärd från Malmö, samt tio minuter från Lund, och passar bra för den som vill bo i södra Skåne, nära till kringliggande städer. Vi är glada för att vi kan hjälpa folk med välskötta hyreslägenheter i denna stad.

 

Om det finns några lediga lägenheter i nuläget, hittar du de på sidan ledigt just nu. Vi publicerar nya bostäder varje månad. Du kan registrera dig direkt, och bli notifierad när en lägenhet blir ledig i Staffanstorp, enligt dina önskemål. Här kan du även visa intresse för att hyra förråd.

Lägenhet i Staffanstorp, Sockerstan
Lägenhet i Staffanstorp
Lägenhet i Staffanstorp
Lägenhet i Staffanstorp

Kort om Staffanstorp

Staffanstorp kommun ligger i södra delen Skåne, utanför Malmö och Lund. Därför bor man väldigt centralt här, med nära till allt man behöver. I tätorten bor fler än 16 000 invånare, medan kommunen överstiger 26 000. Du kan ta dig till ett stort utbud av service, kultur, shopping och nöje inom endast 20 minuter. I tillägg är det nära till flygplatser. Den internationella flygplatsen Kastrup i Köpenhamn är endast runt 30 minuter från Staffanstorp. Är man dessutom intresserad av natur och friluftsliv finns det många fina naturområden, så som Lundaslätten i norr och ett böljande backlandskap i söder.

Söker du efter lediga lägenheter i Staffanstorp, rekommenderar vi att du registrera dig, så håller vi dig uppdaterad. Glöm ej heller att hålla utkik på sidan ledigt just nu. Vi har även bostäder i närheten av Staffanstorp och i resten av södra Skåne: Tomelilla, Skurup, Nybrostrand, Sjöbo, Veberöd, Ystad, Hörby, Blentarp, och Vollsjö.

Våra lägenheter och bostäder i Staffanstorp

Letar du efter lediga lägenheter i Staffanstorp?

Om du letar efter lediga lägenheter i Staffanstorp så borde du registrera dig idag, så kan du bli notifierad när det finns lediga lägenheter att visa. Du hittar inställingar på mina sidor.

På mina sidor kan du bland annat:

  • Skapa en sökande-profil med dina preferenser
  • Få tips på passande lägenheter
  • Göra intresseanmälningar
  • Se dina fakturor
  • Registrera service-ärenden
Registrera sig på LENY, mina sidor för lägenheter