KUNDTJÄNST 0416 - 192 90
Ystad bostad - hyra

Ystad bostad – hyreslägenheter från LENY

Ser du efter bostad i Ystad? LENY har en rad olika hyreslägenheter i Ystad. Denna fina kuststaden passar bra för den som vill bo nära havet och i närheten av vackra sandstränder.

Om det finns några lediga lägenheter i nuläget, hittar du de på sidan ledigt just nu. Vi publicerar nya bostäder varje månad. Du kan registrera dig direkt, och bli notifierad när en lägenhet blir ledig, enligt dina önskemål. Här kan du även visa intresse för att hyra förråd.

Ystad bostad, hyra
Ystad bostad, hyra
Ystad bostad, hyra
Ystad bostad, hyra

Kort om Ystad

På den skånska sydkusten ligger tätorten Ystad, med anor tillbaka till 1100-talet. Visste du att Ystad är en av de bäst bevarade medeltida städerna i Sverige? I kommunen hittar du en rad olika möjligheter till rekreation: Skön natur, sandstränder, golfbana, fritidsområden som t.ex. Ystad sandskog, området kring Ystad Saltsjöbad, osv..

Staden Ystad har runt 20 000 invånare. Här finns goda möjligheter till shopping, kultur, och näringsliv. Stadens hamn bjuder på färjetrafik till olika destinationer i utlandet. Ystad ligger heller inte långt bort från Malmö Airport och Kastrup i Köpenhamn, som har flyg till många olika destinationer i världen.

Om du söker bostad i Ystad, rekommenderar vi att du registrerar dig, så håller vi dig uppdaterad. Glöm ej heller att hålla utkik på sidan ledigt just nu. Vi har även bostäder i närheten av Ystad och i resten av södra Skåne: Tomelilla, Skurup, Nybrostrand, Sjöbo, Veberöd, Hörby, Staffanstorp, Blentarp, och Vollsjö.

Våra fastigheter i Ystad

Redo att hyra bostad i Ystad?

Om du önskar att hyra bostad i Ystad så bör du registrera dig idag, så kan du bli notifierad när det finns lediga lägenheter, enligt de parametrar du fyller i på mina sidor.

På mina sidor kan du bland annat:

  • Skapa en sökande-profil med dina preferenser
  • Få tips på passande lägenheter
  • Göra intresseanmälningar
  • Se dina fakturor
  • Registrera service-ärenden
Hyra bostad i Ystad