KUNDTJÄNST 0416 - 192 90

Lediga objekt just nu

Upptäck våra lediga lägenheter, bilplatser och förråd enkelt via vår kundportal ”Mina Sidor”, där du direkt kan anmäla ditt intresse. Är du intresserad av i någon av våra lediga lokaler för din verksamhet? Kontakta oss för personlig service och information.

Nytt och aktuellt varje månad

Håll utkik efter nya lediga lägenheter som läggs upp i början av varje månad. Utforska möjligheterna i Sjöbo, Blentarp, Hörby, Ystad, Skurup, Veberöd och Staffanstorp mm.. För att anmäla ditt intresse, glöm inte att registrera dig på ”Mina Sidor”.

Lär dig mer om vår uthyrningsprocess – Klicka här för att förstå hur du kan bli vår nästa lyckliga hyresgäst.

Lediga lägenheter

Lediga lokaler

Lediga förråd

Lediga bilplatser

Lär dig mer om vår uthyrningsprocess.

Mina sidor

Mina sidor är tjänsten för dig som söker bostad hos oss eller som redan bor i en av våra fastigheter. Här kan du registrera dig samt anmäla ditt intresse för lediga bostäder, se dina hyresavier, göra FELANMÄLAN,  läsa meddelande och boendeinformation och mycket mer. Så se till att skaffa ett konto om du inte redan har ett!

Mina sidor

Mina sidor är tjänsten för dig som söker bostad hos oss eller som redan bor i en av våra fastigheter. Här kan du registrera dig samt anmäla ditt intresse för lediga bostäder, se dina hyresavier, läsa meddelande och boendeinformation och mycket mer. Så se till att skaffa ett konto om du inte redan har ett!