KUNDTJÄNST 0416 - 192 90

Uppdatering av byggprojekt vid Norra Promenaden i Ystad

Vi är så glada över allt intresse som har visats för vårt byggprojekt vid Norra Promenaden i Ystad och nu var det ett tag sedan vi skickade ut information om hur det går. Så nu tyckte vi att det var dags för en uppdatering!

Allt rullar på enligt tidsplanen!

Vårt byggbolag jobbar på helt enligt tidsplanen. Husets stomme är avklarad, alla fönster sitter i och det sista med taket håller på att avslutas. Det innebär att vi har ett helt tätt hus och vi är i full gång med allt tegel som ska på plats.

Inuti är vi igång med att sätta upp alla innerväggar, dra elledningar och installera elcentraler och vi påbörjar strax allt klinkersarbete. Arbetet med anläggning av utemiljöerna och gårdsplan påbörjas även det inom kort.

Film om statusen

Vi träffade ansvarig platschef från vårt byggbolag och bad honom berätta om hur det går med bygget. Se videon här nedan.

För dig som blivande hyresgäst!

Vi får en del frågor in till kontoret från er som har fått lägenhet i vår nyaste fastighet och vi försöker besvara dem så gott vi kan. Men här är de två vanligaste frågorna vi får in.

Kommer vi att kunna flytta in som planerat den 1:a april 2023?
Ett stort JA!!! 😁 Allt går enligt tidsplanen just nu, och vi ser ingen anledning till att behöva ändra på planerad inflyttningsmånad i dagsläget.

Kommer det att bli visning av projektet och alla lägenheter?
JA, vi har haft möte och samråd med byggansvariga och enligt vår planering så blir det i slutet av februari 2023. Vi kommer att informera i tid så att alla har en chans att närvara på denna viktiga aktivitet inför ert nya fina boende.